Recenzije o Urotrin

 • Marko
  Ne volim piti Urotrin u prahu. Svih pet grama smjese više volim sipati u usta i oprati toplom čistom vodom. Znam da ne prema uputama, ali ni mrvica ne ostaje na zidovima čaše. Pomaže li? I kako! Već sam upoznao sve liječnike, čuo sam dovoljno takvih strasti - nisam htio živjeti! Sada želite i možete!
  Urotrin
 • Ivana
  Uputa za lijek urotrin obećava blagi postupni učinak, ali pomogla je mom suprugu nekako iznenada i odmah. Vrlo dobro! Za njega sam opet žena koju želi; za mene je najbolji čovjek na svijetu!
  Urotrin
 • Damir
  Kad sam naručio Urotrin, mislio sam da ću opet biti budala. Ali budale su bile one koje su grdile drogu jer je nisu isprobale. Isprobala sam i zadovoljna sam. Imam 57 godina, nisam bolestan ni sa čim, samo sam odjednom počeo osjećati slabo peckanje u mokraćnoj cijevi - nekakvu banalnu infekciju, kojoj se tijelo opire s povećanjem dobi. Pio Urotrin, sve je u redu.
  Urotrin
 • Sandra
  Seks u mom životu s mužem postao je malo: jednom mjesečno, ponekad i dva, ako uspijemo zavesti. Tražila sam, odabirući lijek koji će pomoći obojici, a nikome neće naštetiti. Zašto nisu pokušali, koliko su novca potrošili . . . Samo je Urotrin ozbiljno pomogao. Muž se mršti, ali pije. Slijedim, i to ne samo zbog seksa. Zdravlje je nešto najdragocjenije!
  Urotrin
 • Davor
  Na inzistiranje liječnika kupila sam prvu kutiju praha Urotrin. Odlučio sam sam naručiti drugi i treći. Nikad ne bih vjerovao da dvije šake naribane vegetacije mogu život promijeniti na bolje. Nakon mjesec dana tečaja, nebo je plavo, a žene su ljepše, a ja želim igrati nogomet s dečkima, kao prije četrdeset godina. Sjajan lijek!
  Urotrin
Korisnička ocijena Urotrin
4.4
10